Forside           Udgivelser           Forfattere           Kontakt           Links           Bestil en bog 

 

 

Klik på et billede og læs mere
Eller se oversigt
 
Jan Knus:
Backdoors
Krapylér & Bryd Dørene Ind!

Pris online
kr. 199,-
plus porto.
Pris i boghandlen
kr. 299,-.

Bestil online:

 

 
Backdoors Forside

Backdoors bagside

Hvem er MORRISON?

Download

Kig STOR forside
Kig STOR bagside Hvem er MORRISON?
Hvem er RIMBAUD?
Anmeldelser & download

Læserkommentarer:

„Du har en rigtig god sprogfornemmelse baade i beskrivelser og dialog.”

Du har en rigtig god sprogfornemmelse baade i beskrivelser og dialog. Fine 'turns of phrase', meget livligt og läsevärdigt !! Historien syntes jeg, jeg kendte godt - (…) i mange träk historien om det der optog et ungt menneske dengang, international arbejdslejr for starters. (…) Ogsaa trangen til at komme tät paa Jim Morrison som representant for en tidsaand …

Majbritt Lester-Henriksen
Penne, maj 2015


„Det lykkes flot for Jan Knus at lade alderdommen og ungdommen støde op mod hinanden …”

Det var en underholdende bog at læse, og også en der sætter skub i erindringen om ens egen ungdom. Det lykkes flot for Jan Knus at lade alderdommen og ungdommen støde op mod hinanden, og her tænker jeg både på Kip og Fredes forhold og Kips egen ungdom.

Jeg kender ikke Jan Knus, men jeg fornemmer, at der er meget af ham selv i Kip og hans totale forelskelse i sin egen ungdom og i the Doors. Jeg var selv en Doors fan dengang, og for mig var det nok den intense følelse af villet liv, af ' we want it and we want it now', som også Janis Joplin gav udtryk for, der betog mig- mere end jeg egentlig lyttede til teksterne, jeg kan dog godt huske de citater, der er i bogen fra hans tekster. Jim Morrison ville åbenbart hellere være poet end rockmusiker, så der har jeg nok svigtet ham lidt.

Det er fint, at han lader Kip møde Jim Morrison til sidst i bogen. Det er ét fedt, om det er ønskedrøm eller virkelighed i den sammenhæng. Det hiver ham lidt ned fra gudesoklen, men lader ham alligevel blive der.
Det må svært som Kip i den grad at være viklet ind i sin ungdomshelte og idealer. Livet får ikke lov at få sin egen karakter og fylde med de forandringer, der følger med at blive ældre, som f.eks. det at blive forældre og bedsteforældre, at sætte pris på nære ting og små ting, i stedet for kun de store sus og tjubang. Jo, til en vis grad sætter han også pris på alt dette, og også naturen, men det tabte fylder mest og skygger for det andet.

Det er dog slet ikke en trist roman, der er meget humor og håb for Kip og alle os mennesker i bogen. Fællesskab og medmenneskelighed bliver to af de værdier, som bringer ham og Frede og os videre. Det kan jeg kun sympatisere helt med.

Anonym
April 2015


„… en gennemført god skildring af ”oprøret” og vores liv og drømme dengang.”

Og så er der Backdoors. Jeg havde den med i Afrika, og læste den med stor fornøjelse. Den er god. Virkelig god og din hidtil bedste. Det gør den jo ikke mindre interessant, at jeg selv har været en brik i det hele. Du giver en gennemført god skildring af ”oprøret” og vores liv og drømme dengang.

Leif Juul - fra gymnasieven til gymnasielærer og Smuk Fest
Skanderborg, februar 2015

  

     Forlaget Rip Rap / Rip Rap Publishers ©  - Tlf. / Phone +45 20208697